Buddha Lounge
Buddha Lounge
Buddha Lounge: Hold fest hos Buddha Lounge. Forespørg online på dit arrangement hos Buddha Lounge
140
ja
Jernbanegade 8
1608 København V
E-mail: event@cirkusbygningen.dk
Website: www.cirkusbygningen.dk
Telefon nr.: 33163700
Send gratis forespørgsel til Buddha Lounge:   

Generelt om

Generelt om Buddha Lounge Generelt om Buddha LoungeGenerelt om Buddha LoungeGenerelt om Buddha LoungeGenerelt om


Fest i magiske rammer
-
Festen der huskes lidt længere

Tænk utraditionelt! Brug Cirkusbygningens anderledes og inspirerende rammer til jeres næste konference, firmafest, jubilæum, kundearrangement, event, award eller private begivenheder - kun fantasien sætter grænser.

Under den imponerende kuppel i hjertet af København findes den store Cirkussal, dens manege og 7 plateauer - den perfekte sal til alt fra 200 - 1000 gæster. Det smukke kuppelrum er som skabt til højtflyvende tanker og vidtrækkende planer.

Mindre selskaber fra 40 -140 deltagere kan opleve den historiske stemning i de gamle stalde kaldet Buddha Lounge. Med scene, lys- & lydanlæg, barområde, egne toiletfaciliteter, projektor og lærred byder eksotiske Buddha Lounge på både sociale og faglige events. De intime og stemningsfulde omgivelser er perfekte til alle former for selskaber som fødselsdage, bryllupsfester, firmafester, konferencer, møder, pressemøder, receptioner, team building, middage, VIP arrangementer mv. Kun fantasien sætter grænser.

Lej hele den store Cirkussal, de gamle stalde (Buddha Lounge), foyeren, barerne eller hele Cirkusbygningen. Her er scenen sat for unikke begivenheder af enhver art - en totaloplevelse du sent vil glemme.

Kunsten at tænke professionelt
Tag os med i planlægningen fra første færd. Cirkusbygningens professionelle konference- & eventafdeling hjælper gerne med alt omkring arrangementet, inklusive state-of-the-art teknisk udstyr, bannere, kreative ideer og hele underholdningen undervejs. Vi kan med andre ord kunsten at sammensætte det totale arrangement, hvor alt og alle klapper.

Vores fantastiske faciliteter kan lejes både med og uden Wallmans Dinnershow – alle ugens dage.

Ring til Cirkusbygningen Konference & Event på (+45) 33 16 37 00 (tast 2) og læs mere om alle mulighederne for et unikt arrangement på www.cirkusbygningen.dk.


Mad hos Buddha Lounge

Vores køkken byder på træfsikre retter, hvor både smag og timing er i top. Hvad enten du ønsker dinnershow eller eksklusivt event kan menuerne ses her.

Priser for Buddha Lounge

Ring til Cirkusbygningen Konference & Event på (+45) 33 16 37 00 og få et tilbud på dit næste event. Læs mere om alle muligheder for et unikt arrangement på www.cirkusbygningen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Julefrokost hos Buddha Lounge



Årets sjoveste julefrokost med Stine & Martin og hele den pukkelryggede
Et af landets mest populære showpar er tilbage i Cirkusbygningen

Er du til julefrokoster med god mad, god stemning og ikke mindst masser af humor? Så vil det glæde dig at høre, at makkerparret Stine & Martin i år står for underholdningen i Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge.

Succes gennem 14 år og 6 stjerner fra Børsen
Stine & Martin har de sidste 14 år taget deres publikum med storm. Underholdingen er en blanding af cabaret, revy og musikalsk satire. Makkerparret har tre gange været med til at trække 5 stjerner i land til Skagen Revyen, og senest i sommeren 2016 fik de 6 stjerner af Børsen.

Udsøgt middag med smil og latter
Mens du og dit selskab nyder en udsøgt menu, så underholder Stine & Martin med deres festlige og finurlige karakterer. De synger gode medleys, der får julefrokosten til at lette, og du kan godt glæde dig, for udover at synge med, så bliver der også meget at grine af!

Stine & Martin involverer kærligt og med fingeren på pulsen deres publikum i showet. Det betyder ikke, at du kommer på scenen eller bliver udstillet. Derimod får de taget til at lette, når de blander sjove historier og anekdoter ind i underholdningen.

I årets show er det karaktererne Moster Birgit & Onkel Helge, der pludselig melder sig på banen i de gamle stalde. Temaet vil være i det eksotiske hjørne og I kan glæde jer til musikalsk og energifyldt underholdning for enhver smag.

Pressen skrev: ”Latterkrampende god underholdning!”
Hemmeligheden er….

Når den store aften nærmer sig, får du tilsendt et spørgeskema. Her får du lidt inspiration til, hvad Stine & Martin gerne vil vide om dig og dit selskab. Bare rolig, – det er prøvet af igennem mange år og det virker! Oplysningerne bliver kun brugt på en festlig og kærlig måde.

Showet bliver på den måde helt unikt hver aften og underholdningen bliver mere nærværende end nogen andre steder i byen.

Underholdning for alle aldre
Stine & Martins underholdning henvender sig til alle aldre. Så hvis det er dig, der arrangerer julefrokosten, kan du være ganske rolig! Det bliver en hæsblæsende aften med godt humør, god mad og ikke mindst byens mest medrivende og humoristiske underholdning.

Hold firmajulefrokost i Cirkusbygningen. Ingen andre steder i byen finder du en mere intim stemning eller hyggeligere atmosfære, når der er kørt i stilling til den sjoveste julefrokost i København.

Slut aftenen af i byens største natklub
Slut aftenen af på THE STAGE natklub i Cirkussalen, hvor 1000 gæster fyrer den af til de største hits gennem tiderne. Natklubben byder desuden på en række fantastiske overraskelser, som fuldender jeres aften fyldt med underholdning i Cirkusbygningen.

Inkluderet i prisen

• Garderobe
• Velkomstdrink
• 4-retters julemenu
• Ad libitum sølvpakke (fri øl, vin & vand 19.00-22.45)
• Kaffe / te
• Byens største natklub “THE STAGE” i Cirkussalen

Priser
Priser fra: 1.179,- pr. person (inkl. moms).
Se alle priser og læs meget mere lige her


Sommerfest hos Buddha Lounge

Temafest hos Buddha Lounge Temafest hos Buddha LoungeTemafest hos Buddha Lounge


Hold sommerfesten i Københavns mest stemningsfulde lokale:
Buddha Lounge – en totaloplevelse for alle sanser!

Velkommen til en verden fyldt med Østens mystik og 1001 nats eventyr i Buddha Lounge, Cirkusbygningens Gamle Stalde. Her bliver du mødt af en intim og eksotisk atmosfære, loungemusik og levende lys, der tilsammen skaber de perfekte rammer for dit næste arrangement.

De intime og stemningsfulde omgivelser er perfekte til alle former for selskaber som fødselsdage, bryllupsfester, firmafester, konferencer, møder, pressemøder, receptioner, team building, middage, VIP arrangementer mv. Kun fantasien sætter grænser. Nyd en skøn middag og underholdning efter eget valg, og slut eventuelt aftenen af i Cirkussalens natklub.

Ønsker du et lokale i København med en varm og intim atmosfære, og hvor faciliteterne og teknikken er i orden, så er Buddha Lounge det rigtige valg!

Ring til Cirkusbygningen Konference & Event på (+45) 33 16 37 00 og læs mere om alle mulighederne for et unikt arrangement på www.cirkusbygningen.dk


Temafester med Buddha Lounge

Faciliteter hos Buddha LoungeTemafest hos Buddha Lounge

Cirkusbygningens magiske rammer er ideelle til virksomhedens store fest, hvad enten det er julefrokost, sommerfest, jubilæum eller noget helt fjerde.

Oplev et eksklusivt og spektakulært arrangement i eksklusiv klasse! Nyd en skøn 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre - og slut aftenen af på byens største dansegulv i Cirkusbygningens natklub. Eller skræddersy aftenen med jeres favoritter fra showet, kombineret med egne indslag.

Vi har desuden stor erfaring med awardshows og tilbyder rød løber, pressevæg, LED-væg og mulighed for branding uden på og inden i bygningen.



  • Wallmans Dinnershow
  • Buddha Lounge
  • Jubilæum
  • Konference
  • Julefrokost
  • Sommerfest
  • Firmafest
  • Awards
  • Galla
  • Alt samlet under et tag

Send gratis forespørgsel til Buddha Lounge:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Buddha Lounge
[Fjern fra liste]