Arbejdermuseet
Arbejdermuseet
Arbejdermuseet: Hold fest hos Arbejdermuseet i København K. Forespørg online på dit arrangement hos Arbejdermuseet
140 0
ja kr. 283,00 kr. 808,00
Rømersgade 22
1362 København K
E-mail: arrangement@arbejdermuseet.dk
Website: www.arbejdermuseet.dk
Telefon nr.: 33480334
Send gratis forespørgsel til Arbejdermuseet:   

Generelt om

Generelt om Arbejdermuseet Generelt om ArbejdermuseetGenerelt om ArbejdermuseetGenerelt om ArbejdermuseetGenerelt om


En fest som går over i historien

Giv jeres gæster en uforglemmelig oplevelse i smukke historiske rammer i hjertet af København. Huset har mere end 125 års erfaring med fester, middage, underholdning, koncerter, teater, konferencer, produktpræsentationer, jubilæer og lignende events.

Få hele museet for jer selv. Hør om husets historie. Se de gamle museumslejligheder og lad vores dygtige omvisere fortælle om arbejderliv i 50'erne. Fest som i gamle dage. Smag de historiske retter eller lad vores køkkenchef bringe nutidens gastronomi ind i de historiske rammer.

Arbejdermuseet byder på talrige muligheder og vi glæder os til at tage imod jer!

Festsalen

Mærk historiens vingesus i den imponerende Festsal fra 1879, som er en vidunderlig ramme om ethvert arrangement. Nyd de mange smukke detaljer i den fredede og nænsomt restaurerede sal. Start f.eks. med en velkomstdrink mellem guldsøjlerne på balkonen og fortsæt med en dejlig middag under det enestående bøhmiske glasloft fra 1907 og de unikke lysekroner med PH-lamper anno 1928. Der er plads til 140 spisende gæster og 300 gæster til stående arrangementer.

Restauranten

Deres arrangement kan også henlægges til museets hyggelige restaurant fra 1879, som i dag fremstår restaureret og indrettet som i gamle dage. Restauranten har været i funktion i alle årene og bærer sit gamle navn Café & Ølhalle "1892". Restauranten er Københavns eneste fredede kælderbeværtning og har plads til 70-120 spisende gæster.

Maden

Arbejdermuseets køkken har et meget alsidigt repertoire. Der serveres både historiske retter, som passer ind i husets rammer, og store festmenuer inspireret af det franske køkken. Har I særlige ønsker, vil vores kokke naturligvis gøre deres yderste for at opfylde dem.

Kontakt os

Kontakt vores arrangementsafdeling og få et uforpligtende oplæg om jeres næste arrangement. Vores stab vil gøre deres yderste for at give jer og jeres gæster en personlig og dejlig oplevelse. Det hele koordineres af vores arrangementsafdeling, således at I kan nyde dagen sammen med jeres gæster.


Mad hos Arbejdermuseet

Kapacitet hos Arbejdermuseet Madtype hos ArbejdermuseetMadtype hos Arbejdermuseet


Et historisk spisekort

Arbejdermuseets historiske Restaurant Café & Ølhalle 1892 er Københavns eneste fredede kælderbeværtning. Her bager, sylter, hjemmeryger og tilbereder kokkene alt mad fra bunden baseret på de bedste råvarer. Restaurantens serverer bl.a. stjernepils fra de gode gamle dage, og desuden et bredt udvalg af moderne øl og gode vine.

Smag på historiske retter eller moderne gastronomi og mærk historiens vingesus i restaurant Cafe & Ølhalle 1892 eller i museets kronjuvel: Den smukke, gamle Festsal.


Priser for Arbejdermuseet

Faciliteter hos

Arbejdermuseet udarbejder altid detaljerede tilbud, således at I fra start har fuld synlighed over samtlige udgifter. 

Vores arangementsafdeling rådgiver jer gerne med gode idéer og fleksible løsninger. Muligheder og priser er sammensat således, at jeres arrangement bliver vellykket uanset om det er et mindre selskab med et afgrænset budget eller en kæmpe gallafest med live orkester og anden underholdning.


Julefrokost hos ArbejdermuseetTemafest hos Arbejdermuseet

Julearrangement i Arbejdermuseets festsal (8 timer, f.eks. 18.00-02.00):

 • Velkomstdrink, serveret i festsalen eller på balkonen, med kig til vores fredede loft og den smukke sal.
 • 3 retters menu, tallerkenserveret ved de smukt dækkede borde.
 • Kaffe & te.
 • Vin, øl og vand ad libitum, under middagen og den efterfølgende fest.
 • Projektor, mikrofoner og evt. flygel til underholdning uden beregning
 • Al opdækning og servering

Min. 70 personer: pris per person kr. 995,00

 

Det Store Julebord (buffet) serveret i vores fredede kælderrestaurant Cafe & Ølhalle 1892 (18.00-24.00):

 • Karrysild, Ølhalles favoritsild, Julesild samt Stjernesild
 • Æg og rejer, gravad laks samt fiskefilet med remoulade
 • Tarteletter med kylling samt kalvemedister
 • Øko flæskesteg med rødkål, æbleflæsk samt hjemmelavet leverpostej med bacon
 • Grønkålssalat med danske æbler samt rødkålssalat med persille
 • Ostebord samt ris a la mande
 • Kaffe og te
 • Vin og vand ad libitum
 • Ølkander på bordene ad libitum

Min. 40 personer, max. 70 personer: Pris per person kr. 695,00.


Sommerfest hos Arbejdermuseet

En fest som går over i historien

Giv jeres gæster en uforglemmelig oplevelse i smukke historiske rammer i hjertet af København. Huset har mere end 125 års erfaring med fester, middage, underholdning, koncerter, teater, konferencer, produktpræsentationer, jubilæer og lignende events.

Få hele museet for jer selv. Hør om husets historie. Se de gamle museumslejligheder og lad vores dygtige omvisere fortælle om arbejderliv i 50'erne. Fest som i gamle dage. Smag de historiske retter eller lad vores køkkenchef bringe nutidens gastronomi ind i de historiske rammer.

Arbejdermuseet byder på talrige muligheder og vi glæder os til at tage imod jer!


Temafester med Arbejdermuseet

Faciliteter hos ArbejdermuseetTemafest hos ArbejdermuseetTemafest hos ArbejdermuseetTemafest hos Arbejdermuseet

En historisk fest

Arbejdermuseets smukke historiske rammer er oplagte til fester med historisk tema, hvor maden sammen med museumsbesøg og udsmykning fører gæsterne tilbage til en anden tid.

Overrask f.eks. jeres gæster med en stjernepils og fedtemadder ved ankomst, mens vores omviser fortæller hisorien om Arbejdernes forsamlingshus.

Andre gæster har danset til 'Let’s twist again', 'See you later alligator' og alle de andre gode numre, som gør en 50’er fest med live orkester i Festsalen til en fornøjelig oplevelse. Smag en stjerne pilsner og få kaffe med Rich’s og kiksekage. Det er også muligt at holde en 20’er fest med charleston, hvor herrerne kommer i smoking, med voks i håret og snoede moustacher, mens damerne er iklædt fine kjoler, pandebånd med fjer og lange perlekæder

Eller måske ønsker I at frembringe den fantastiske effekt det giver, at holde en fest, hvor mad, musik og faciliteter er fra det 20. århundrede, men omgivelserne giver en mindeværdig kontrast. Vi har afholdt mange bryllupper  hvor netop kombinationen af højtidelig udsmykning og mindelser om arbejderkultur lægger grund for en smuk og fornøjelig fest.

Der er mange muligheder og vores arrangementsafdeling rådgiver om stort og småt og skræddersyr gerne en fest, som går over i historien. • En historisk fest med 20´er eller 50´er tema
 • 1890´er, 1930´er eller 1950´er temafest i historiske rammer
 • ´Arbejderfest´ med gammeldags arbejderretter og fedtemadder med stjernepils

Send gratis forespørgsel til Arbejdermuseet:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Arbejdermuseet
[Fjern fra liste]