Ledreborg Slot
Ledreborg Slot
Ledreborg Slot: Lad Ledreborg Slot i Lejre hjælpe dig med festen. Forespørg online på dit arrangement hos Ledreborg Slot
800
ja kr. 655,00 kr. 995,00
Ledreborg Allé 2D
4320 Lejre
E-mail: info@ledreborgslot.dk
Website: www.ledreborgslot.dk
Telefon nr.: 46480038
Send gratis forespørgsel til Ledreborg Slot:   

Generelt om

Generelt om Ledreborg Slot Generelt om Ledreborg SlotGenerelt om Ledreborg SlotGenerelt om Ledreborg SlotGenerelt om


Med perfekt beliggenhed i forhold til København ligger dette fantastiske slot omgivet af sin imponerende nyrenoverede park i periodens havearkitektoniske stil.

Ledreborg er en vidunderlig ramme om fester af enhver slags til enhver anledning. Vi tilbyder unikke faciliteter til både det traditionelle og det ekstraordinære. Gennem mange års erfaring og omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere har vi opnået en ekspertise, som sikrer tilfredse kunder hver gang!

I den nyrenoverede avlsbygning på 600 m2 med klassiske trækonstruktioner og højt til loftet, er der plads til de helt store fester i en imponerende atmosfære af storhed og autencitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud - vi tager hånd om Deres arrangement fra start til slut hvad enten det er for 12 eller 12.000 personer.


Mad hos Ledreborg Slot

Kapacitet hos Ledreborg Slot På Ledreborg Slot skræddersys alt efter kundens ønske. Derfor lægger vi os ikke fast på en bestemt køkkentype, men sørger for kundens ønsker bliver opfyldt - uanset smag og præferencer.

Priser for Ledreborg Slot

Faciliteter hos Priser hos Ledreborg SlotPriser hos Ledreborg SlotPriser hos Ledreborg SlotPriser hos Ledreborg Slot


Arrangementer på Ledreborg Slot afregnes normalt som totalpriser, hvilket vil sige at alt - leje, mad, drikke, service, betjening, dekoration osv. er inkluderet i prisen.

Typisk betales der en fast arrangementspris (uanset deltagerantal) samt en pris per person.
På denne måde ved man fra begyndelsen hvad et arrangement kommer til at koste, og der dukker ikke uforudsete regninger op.

Ledreborg Slot har stor erfaring i at koordinere totalevents.
Vi sørger bl.a. gerne for bustransport, hoteller, underholdning, teknik, eksklusive telte og en række mere utraditionelle aktiviteter.
I samarbejde med kunden udarbejder vi en nøjagtig tidsplan, og på dagen gør vi vores ypperste for at alt klapper - lige efter planen.


Julefrokost hos Ledreborg SlotTemafest hos Ledreborg Slot

Det usædvanlige - tak! Det er menuen på Ledreborg Slot!

Giv dine medarbejdere en oplevelse, de aldrig glemmer -  i stedet for den traditionelle julefrokost.

Det er slet ikke så dyrt, som du tror, at vælge det helt udsædvanlige!

På Ledreborg Slot er vi eksperter i at skræddersy arrangementer helt efter kundernes ønske. Vi er et lille familieslot, som byder dig, dine kunder og dine medarbejdere indenfor i vore historiske rammer - og vi kommer gerne med forslag til krydre dagen med aktiviteter og kullinariske fristelser.

Rammerne indbyder til den helt rigtige slotsstemning med store kandelabere, fakler, smuk opdækning og eventyrlig menu. Men vi kan også meget andet:

Vi kan omdanne den gamle Slotslade og Slotspladsen til et juleunivers, hvor det store juletræ pryder Slotspladsen med bålsteder, konfektværksted, mosværksted og de levende nisser byder på gløgg/æbelskiver, lækre gryderetter og suppe. Børnene kan stå på skøjter eller slæde, de kan ride på ponyer og de lidst større udfordres af aktiviteter som rapelling el.lign. Se det er en event dine kunder/medarbejdere sent vil glemme. -vi kan modtage op til 2.000 gæster - men færre er også velkomne til "Jul på Slottet".

Vi arrangerer mange temafester af sjoveste slags - hvad vil dine medarbejdere fx sige til at tage en tur til Cowboyland, spise af bliktallerkener, konkurrerer i lassokast - ride på rodeotyren eller lære at danse squaredance? Det kan også være, at de vælger at kaste sig ud i en ægte beerfestival med dertilhørende tyrolermusik og bægerklang.

En tur til det skotske højland, kan vi også byde på med sækkepipere, whiskysmagning og skotske højlands danse. Mad og drikke er naturligvis altid i tråd med temaet.

Få et uforpligtende tilbud på: info@ledreborgslot.dk læs mere: www.ledreborgslot.dk


Sommerfest hos Ledreborg Slot

Temafest hos Ledreborg Slot

Slottet med de mange muligheder

Vi lover, det bliver en dag/aften - der vil blive husket i årevis. I forbindelse med et firmaarrangement på Ledreborg, kan der arrangeres en vifte af aktiviteter på godsets 1600 ha. jorde eller i slotsparken. Det kan være vikingelege, træklatring, bue og pil, rapelling, lerdueskydning, skattejagt, ATV eller sedgeway og meget mere. Det er kun fantasien som sætter grænsen.

Men vi lover det bliver arrangement I sent vil glemme!

Aftenen afsluttes selvfølgelig med en rigtig slotsoplevelse - gallamiddag med gastronomiske udfoldelser  - eller hvad med en "primitiv" aften på Kisserupgården, langt ude i skoven. festens pris er afhængig af dine valg af oplevelser.

Få et tilbud ved at kontakte: info@ledreborgslot.dk

Læs mere på: www.ledreborgslot.dk


Temafester med Ledreborg Slot

På Ledreborg Slot kan du vælge et festtema, der passer helt til din (eller dit firmas) helt personlige stil.

Vi tilretter såvel aktiviteter, mad, udsmykning og underholdning efter temaangivelsen.

Vore festtemaer strækker sig lige fra overnatning i Skovens store trækroner til den helt store gallaaften.

   • Skotsk tema
  • Gallatema
  • Jagttema
  • Individuelt tema
  • Naturtema
  • Overlevelsestema
  • Cowboytema
  • Tyrolertema
  • Jul på Slottet tema

Send gratis forespørgsel til Ledreborg Slot:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Ledreborg Slot
[Fjern fra liste]