Severin
Severin
Severin Kursuscenter: Hold fest hos Severin Kursuscenter. Forespørg online på dit arrangement hos Severin Kursuscenter
200 135 76
ja kr. 350,00 kr. 995,00
Skovsvinget 25
5500 Middelfart
E-mail: severin@severinkursuscenter.dk
Website: www.severinkursuscenter.dk
Telefon nr.: 63419100
Send gratis forespørgsel til Severin:   

Generelt om

Generelt om Severin Generelt om SeverinGenerelt om SeverinGenerelt om SeverinGenerelt om


Severin garanterer en dejlig og afslappende atmosfære, der får gæster til at føle sig hjemme og godt tilpas. Den fortryllende udsigt til Lillebæltsbroen er bl.a. en af grundende til, at kunder kommer tilbage igen og igen. Da vi er et kursus og konferencehotel råder vi over i alt 14 undervisningslokaler med plads til mellem 15 og 200 deltagere, 15 grupperum og 76 værelser. Hvad enten I planlægger at holde kursus, konference, fester eller noget helt andet, kan Severin skræddersy et tilbud til dit næste ophold.

Severin har haft en gennemgribende modernisering i 2014, som har resulteret i at huset i dag fremstår 100% renoveret fra top til tå. Ombygningen har givet Severin et helt nyt og lyst udseende. Gulvene er af lyst asketræ og hovedparten af møblerne er i lyst træ. Fornyelsen indeholder også klassikere. Det er nemlig vigtigt for Severin at vise gæsterne en del af sin historie. Vi er stolte af, at vi er en del af andelsbevægelsen. De værdier vil vi forsat meget gerne knytte os til, og i indretningen har vi brugt FDB-møbler og andre genkendelige ting fra andelsforeningens historie. I en del af tæpperne er der indvævet et motiv med Cirkelkaffe-pigen, ligesom gyngestole efter FDB-tegninger står klar til de trætte i loungeområdet i receptionen. På væggen i loungeområdet hænger historiske FDB billeder, og værelserne, er udstyret med FDB-plakater og FDB-stole. 

Restauranten tilbyder lækker mad der passer både til kurser, konferencer, fester og privat overnatning. Severin bruger kun de bedste råvarer, når der skal sammensættes menuer til dig. Maden bliver lavet med respekt for dyrevelfærd og økologiske værdier.


Mad hos Severin

Kapacitet hos Severin Madtype hos SeverinMadtype hos SeverinMadtype hos Severin


Jubilæum, bryllup, konfirmation eller 50-års fødselsdag?

Lad os være din sparringspartner og få en uforglemmelig fest i afslappede omgivelser med den smukkeste udsigt her på toppen af Middelfart!

Vi hjælper dig med at afholde alle slags fester, og du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med mad, borddækning , valg af drikkevarer osv., eller om du vil læne dig tilbage og glæde dig over, at vi klarer det hele for dig.

Hos os kan du selv skræddersy din fest, og vi tilbyder både serveret menu med 3 og 5 retter eller buffeter, så vi tilpasser det helt efter dit temperament og din økonomi.


Julefrokost hos SeverinTemafest hos Severin

Hos os sikrer du firmaet den bedste julefrokost, hvis du lægger vægt på stemningen, beliggenheden og råvarerne:
“Vi sætter en ære i at alle retter tilberedes på en traditionel og velsmagende måde- så du husker smagen af den Severinske jul - LÆNGE!”

Julefrokost med natmad, musik (Jukebox) og dans                   Kr. 399,- pr. person.

Fri bar med øl, vin og vand i tidsrummet kl. 18.00 – 01.00        Kr. 350,- pr. person.

Julefrokost med natmad ( hotdogs), overnatning                      Kr. 649,- pr. person i 2-sengsværelse og stort morgen ta'selv bord

Enkeltværelsestillæg kr. 100,- pr. person


Sommerfest hos Severin

Temafest hos Severin Temafest hos SeverinTemafest hos SeverinTemafest hos SeverinTemafest hos Severin


De hyggelige rammer på Severin om aftenen med god mad, glade Severinere, og Fyns måske bedste udsigt fra vores store vestvendte terrasser, vil være med til at give dig nogle dejlige ferieminder.

Sommerpriser 2017 i perioden 23. juni – 13. august:
2 overnatninger i 2 sengs-værelse med morgenbuffet kr. 590,- pr. person

3 overnatninger i 2 sengs-værelse med morgenbuffet kr. 795,- pr. person

Tilkøb 2 retters serveret sommermenu for kun kr. 185,- pr. person pr. dag


Temafester med Severin

Faciliteter hos SeverinTemafest hos Severin


  • Festpakke 1 KR. 395,- (3 retters festmenu , kaffe og sødt)
  • Festpakke 3 kr. 995,- (Husets velkomstdrink, 5 retters festmenu, husets vine, vand og øl ad libitum kl. 18.00 - 01.00, kaffe med sødt samt 1 avec)

Send gratis forespørgsel til Severin:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Severin
[Fjern fra liste]