KALØVIG Center
KALØVIG Center
KALØVIG Center: Hold fest hos KALØVIG Center i Rønde. Forespørg online på dit arrangement hos KALØVIG Center
60 35 26
ja kr. 400,00
Præstekravevej 46, Følle
8410 Rønde
E-mail: mail@kalovigcenter.dk
Website: www.kalovigcenter.dk
Telefon nr.: 86371155
Send gratis forespørgsel til KALØVIG Center :   

Generelt om

Hold din fest på Kaløvig Center

Kaløvig Center er et smukt gammelt badehotel som ligger ved Følle Strand, med højt til himlen og naturen som nærmeste nabo, kun 30 min. nord for Aarhus.

Her er dejlig mad og varm stemning og så er vi CO2 -neutrale.  Vi anvender både jordvarme, solvarme, vind- og vandenergi og drømmer om solceller i fremtiden...

Når I holder fest hos os, har I ejendommen og stedet for jer selv, så I kan nyde maden, stranden, æblehaven og baren i fred, sammen med jeres gæster.

Vores trætophus - som vi har bygget 8 meter oppe i havens ældste og højeste


Julefrokost hos KALØVIG CenterTemafest hos KALØVIG Center
Julestemning – mellem himmel og hav
Tag kollegerne med til Kalø Vig i december og del en anderledes juleoplevelse med hinanden. I kan f.eks. trille herud om eftermiddagen, lande blødt med gløgg og hjemmebag og senere gå ombord i en dejlig julemiddag, hygge jer i slyngelstuen og overnatte på vores dejlige værelser. I kan også starte dagen med at være arbejdsomme i et af vores mødelokaler, spise god frokost og runde dagen af med en gåtur i vintermørket – med varm kakao og julebag i kurvene og levende lys i lanternerne. Hvis I er en ganske lille gruppe, kan I sågar fejre julen i vores nye trætophus! Der kan I sidde op til fem mand, og I bestemmer selv om I vil arbejde eller la’ være! Med otte meter til jorden og højt til himlen er der plads til begge dele. Maden herude er som altid dejlig – med masser af grønt og gode salater, store stege, hjemmebagt brød og liflige desserter. I december får det hele et hyggeligt julestrejf – så I kan godt glæde jer! Ring og fortæl os, hvad I har lyst til – så laver vi en fin aftale med jer.
Send gratis forespørgsel til KALØVIG Center :   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

KALØVIG Center
[Fjern fra liste]