Frederik VI's Hotel
Frederik VI's Hotel
160 130 62
ja kr. 585,00
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV
E-mail: reception@f6h.dk
Website: www.f6h.dk
Telefon nr.: 65 94 13 13
Send gratis forespørgsel til Frederik VI's Hotel:   

Generelt om

Generelt om Frederik VI's Hotel Generelt om Frederik VI's HotelGenerelt om Frederik VI's HotelGenerelt om Frederik VI's Hotel


Skal der være fest? Så lad der være fest!
Bryllupsfest, barnedåb, konfirmationsfest, reception, jubilæumsfest, firmafest, fødselsdagsfest, familiefest, temafest - kort sagt, alle livets fester bør holdes på Frederik Vl's Hotel.
Uforglemmelige festoplevelser venter jer og jeres gæster i vores smukke omgivelser.

I vores moderne restauranter og selskabslokaler går gastronomi og atmosfære op i en højere enhed og skaber de perfekte rammer for jeres ønsker om en fest for livet.

Køkkenet er et kapitel for sig, med vægt på den bedste kvalitet, herunder de bedste råvarer, danske og gerne fynske. Vi er klar til at rådgive jer om lige netop jeres fest og vores kompetente og smilende medarbejdere sætter en ære i at indfri jeres forventninger.

Din fest bliver til i dialog med dig, og vi brænder for at indfri alle dine ønsker

Kontakt Restaurantchef Liselotte Storm på

Telefon 65 94 13 13
eller på mail: ls@f6h.dk

Se vores Selskabsbrochure

http://frederik6hotel.dk/brochure/fest/Fest.html


Julefrokost hos Frederik VI's HotelTemafest hos Frederik VI's Hotel

Fokus på din julefrokost!

På Frederik VI's Hotel tilbyder vi de ideelle rammer til firmaets julefrokost.

Vores køkkenchef Henrik sætter en fantastisk julebuffet/menu sammen og Liselotte, vores restaurantchef, dækker op i den rette julestemning – og du har frie hænder til at designe netop den julefrokost der passer til dine kolleger og virksomhed.

En julefrokost på Frederik VI's Hotel kunne lyde sådan her:

Dagen starter i mødelokale med den årlige fællesorientering om året der er gået, herefter går turen op i skoven bag hotellet, hvor vi har arrangeret bål, varme drikke og en lille sjov aktivitet* til fællesskabet. Tilbage på hotellet venter buffet med øl, vand og vin mens vores hus-duo Mette og Anders forkæler med lækre lounge toner - både under velkomsten og middagen. I forlængelse af middagen går vores husband MetteU Band på scenen, dansegulvet står klar og baren lokker med fadøl og farverige drinks. Vi har tænkt på det hele - lad bilen stå og overnat i vores lækre værelser.

*Er du til lassokast, slå søm i træstub eller bare en vinterlig picnic i skoven…. Vi kan arrangere det hele og aktiviteten passes ind efter jeres tanker og målrettes jeres profil.

 

Vi har flere hyggelige atmosfærefyldte restauranter - og vi har helt sikkert også en der passer til jeres ønsker. Med vores placering i det nordvestlige Odense sikrer I hos os desuden, at selskabet forbliver samlet – også efter middagen – hvor der er mulighed for at fortsætte festen i vores hyggelige og betjente SlukEfter Bar.

Så kald kollegerne sammen til årets julefrokost på Frederik VI's Hotel.

For yderligere information

Kontakt Restaurantchef Liselotte Storm på

mail ls@f6h.dk

Tlf.: 65 94 13 13 

http://frederik6hotel.dk/


Sommerfest hos Frederik VI's Hotel

Temafest hos Frederik VI's Hotel Temafest hos Frederik VI's HotelTemafest hos Frederik VI's HotelTemafest hos Frederik VI's Hotel


Sommerfest under den fynske bøg

Så placer festen her i vores skønne omgivelser, og nyd den dejlige lange sommeraften under den fynske bøg.

En sommerfest på Frederik VI´s Hotel kunne lyde sådan her:

Under bøgen i skoven bag Frederik VI´s Hotel starter eftermiddagen med en sjov aktivitet* og picnic. Tilbage på hotellet står sommerbowlen klar ude i Solgården og gæsterne summer inden der tændes op i grillen og hyggen spreder sig ud på den sene sommeraften. Baren står klar i faklernes skær og frister med farverige drinks og kolde fadøl. Godnat og sov godt i vores gode senge

*Er du til lassokast, slå søm i træstub eller bare en hyggelig picnic i skoven…. Vi kan arrangere det hele og aktiviteten passes ind efter jeres tanker og målrettes jeres profil.

 

For yderligere information

Kontakt Restaurantchef Liselotte Storm på

mail ls@f6h.dk

Tlf.: 65 94 13 13 

http://frederik6hotel.dk/


Temafester med Frederik VI's Hotel  • Orientexpressen
  • Fyn Rundt

Send gratis forespørgsel til Frederik VI's Hotel:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Frederik VI's Hotel
[Fjern fra liste]