Color Hotel Skagen
Color Hotel Skagen
Color Hotel Skagen: Hold fest hos Color Hotel Skagen i Skagen. Forespørg online på dit arrangement hos Color Hotel Skagen
350 400 151
ja kr. 375,00 kr. 725,00
Gl. Landevej 39
9990 Skagen
E-mail: skagen@skagenhotel.dk
Website: www.skagenhotel.dk
Telefon nr.: 98442233
Send gratis forespørgsel til Color Hotel Skagen:   

Generelt om

Generelt om Color Hotel Skagen Generelt om Color Hotel SkagenGenerelt om Color Hotel SkagenGenerelt om Color Hotel SkagenGenerelt om


Color Hotel Skagen

Forkælelse på Skagens eneste 4-stjernede hotel

Color Hotel Skagen er smukt beliggende i den lyngklædte natur mellem Gl. Skagen og Skagen by. Nyd jeres næste firmaarrangement med kulinariske oplevelser, udsøgte vine og hyggelig atmosfære. 

Vi sætter en ære i at yde den bedste service og skabe fleksible løsninger. Vi har altid forslag til, hvordan forplejningen får et anderledes twist, og vi hjælper gerne med at skræddersy jeres festarrangement. 

Med nordjyske motorveje og mange daglige fly- og færgeforbindelser til regionen, er Skagen "tættere på alt" end nogensinde før. Fx er køretiden i personbil fra Aalborg til Color Hotel Skagen kun 1 time og 15 min.

Lad Color Hotel Skagen være dit udgangspunkt for din næste fest.

Velkommen til vores hotel.

Ring og hør nærmere på tlf. 98 44 22 33 eller pr. mail:
skagen@skagenhotel.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.


Mad hos Color Hotel Skagen

Kapacitet hos Color Hotel Skagen Madtype hos Color Hotel SkagenMadtype hos Color Hotel SkagenMadtype hos Color Hotel SkagenMadtype hos Color Hotel Skagen


Restaurant Holger:

Restauranten serverer sæsonbestemte retter, som forandres i takt med årstiderne. Hotellets kokke benytter naturens vilde bær og urter, der er samlet og plukket på heden omkring hotellet. Se den aktuelle menu på:

www.skagenhotel.dk/restaurant_selskab

Vi planlægger gerne dit selskab, hvad enten det drejer sig om en fødselsdag, et firma­ arrangement, et bryllup eller noget helt andet. Vi er forberedt til fingerspidserne, velvid­ende at alle de små detaljer skaber oplevelsen, atmosfæren og sidst, men ikke mindst, et uforglemmeligt minde. På Color Hotel Skagen holder vi hvert år julefrokoster og nytårsfest. Diverse arrangementer planlægges i løbet af året. 

En velsmagende 3-retters festmenu kan sammensættes fra kr. 370,- pr. person, men De har selvfølgelig mulighed for at sammensætte menuen helt efter Deres ønsker. Vi har endvidere mulighed for at tilbyde en spændende 5-retters gourmetmenu til kr. 495,- pr. person – dette kan evt. nydes i forlængelse med en spændende vinsmagning i vores hyggelige vinkælder.

Ring og hør nærmere på tlf. 98 44 22 33 eller pr. mail:
skagen@skagenhotel.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Julefrokost hos Color Hotel SkagenTemafest hos Color Hotel SkagenTemafest hos Color Hotel SkagenTemafest hos Color Hotel SkagenTemafest hos Color Hotel SkagenTemafest hos Color Hotel Skagen

Julefrokost:

Forkæl dine medarbejdere og hold årets julefrokost på toppen af Danmark.

Nyd jeres julefrokost i hyggelige rammer her på Color Hotel Skagen. Der serveres stor traditionel julefrokost med alt, hver hjertet kan begære, og der er levende musik under middagen. Bandet spiller senere op til dans.

Overnat i lyse og stilrene værelser, og glæd jer til næste dags store morgenbuffet.

Ring og hør nærmere på tlf. 98 44 22 33 eller pr. mail:
skagen@skagenhotel.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 


Sommerfest hos Color Hotel Skagen

Temafest hos Color Hotel Skagen Temafest hos Color Hotel SkagenTemafest hos Color Hotel SkagenTemafest hos Color Hotel SkagenTemafest hos Color Hotel Skagen


Sommerfest:

Hold jeres næste selskab på Color Hotel Skagen.

Champagne på Grenen og malerkursus i autentisk galleri på havnen er bare et par af de specialiteter, vi kan tilbyde, hvis I vælger at holde jeres næste fest i Skagen - alt kan arrangeres præcis efter jeres behov.

Vores dejlige gårdhave med opvarmet pool og saunaer eller et af vores festlokaler kan danne rammen om jeres næste sommerfest. Menuen planlægges individuelt efter ønske.

Ring og hør nærmere på tlf. 98 44 22 33 eller pr. mail: skagen@skagenhotel.dk  
Vi glæder os til at høre fra dig.


Temafester med Color Hotel Skagen

Faciliteter hos Color Hotel Skagen

Temafester:

Vi har stor erfaring med at arrangere temafester. Vi har gennem årene haft bl.a. caribiske og mexicanske fester, safariparties, Al Capone aftener, 70’er stemning i salen og helt i Skagensmalernes ånd – en fest med vine, blomster, påklædning og op pyntning som i Skagen i årene omkring 1880. Vi har plads til alt fra 50 – 500 personer – både inde og ude.

Ring og hør nærmere på tlf. 98 44 22 33 eller pr. mail:
skagen@skagenhotel.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.Send gratis forespørgsel til Color Hotel Skagen:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Color Hotel Skagen
[Fjern fra liste]