Trinity Hotel & Konference Center A/S
Trinity Hotel & Konference Center A/S
600 239 151
ja kr. 390,00 kr. 780,00
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia
E-mail: konference@trinity.dk
Website: www.trinity.dk
Telefon nr.: 82271717
Send gratis forespørgsel til Trinity Hotel & Konference Center A/S:   

Generelt om

Generelt om Trinity Hotel & Konference Center A/S Generelt om Trinity Hotel & Konference Center A/SGenerelt om Trinity Hotel & Konference Center A/S


Gastronomi, vin og service i topklasse.
Opgrader din fest til business class

Trinity ligger med direkte udsigt og adgang til det idylliske naturområde omkring Lillebælt. Bag panoramavinduerne finder du den store Restaurant Lillebælt og den elegante og hyggelige Café Gerhard & Bar med loungestemning.

Trinity er til daglig vært for nogle af Danmarks mest anerkendte og krævende virksomheder, og vi har papir på, at vi er blandt landets bedste til at give dem kvalitet og service. På Trinity får du en fest på business class.

Det betyder, at servicen er personlig og med sans for detaljerne. Maden er i gastronomisk topklasse. Vinkælderen er sommelier’ens stolthed. Og at vi i tæt samarbejde med dig vil sørge for, at din fest bliver fuldstændig den oplevelse, som du drømmer om.

Trinity byder på store, moderne og lækkert indrettede værelser. Og de sædvanlige extras som fitness og wi-fi er inklusive hos os.


Julefrokost hos Trinity Hotel & Konference Center A/STemafest hos Trinity Hotel & Konference Center A/S

DEN STORE JULEBUFFET
Hos Trinity sætter vi en ære i at skabe de bedste rammer for jeres julefest, både når det gælder råvarer, tilberedning, menu og servering. Det meste er hjemmelavet fra bunden med årstidens grøntsager. Bid for bid får hele dit selskab en varieret, skøn og uforglemmelig oplevelse. Til alle retter serveres hjemmebagt rugbrød og grovbrød fra egen stenovn.

TRADITIONELLE RETTER

 • Marinerede sild med hjemmerørt karrysalat og rødløg
 • Kryddermarinerede sild med kapers og løg
 • Rejer med mayonnaise og dild
 • Røget laks med lun røræg
 • Lun meuniere stegte fiskefileter med citron og hjemmerørt remoulade

UTRADITIONELLE RETTER

 • Koriander-gravad laks på sprøde salater med sennepsdressing
 • Carpaccio af oksefilet med rucola, parmesan og pinjekerner
 • Parmaskinke med artiskok og oliven
 • Krydderstegt kyllingebryst med pasta og estragon-sauce
 • Trøffelmarineret rosastegt kalvetyksteg med pebersky og sauterede rodfrugter

Temafester med Trinity Hotel & Konference Center A/S

Western: Scenen er sat i det vilde vest, hvor cowboys svinger lassoen mellem halmballer og kaktusser. Barbeque på menuen, budweisere i saloonen og rustik præriestemning i restauranten. Yihaa!

Italian: Vi sender Jer helt ud til de små pittoreske landsbyer i Italien, hvor der dufter af nybagt brød og solmodne tomater. Vinrankerne hænger lavt, stemningen er helt tilbagelænet, og menuen står på nydelse. Åhhh mama mia!

Hawaii: Slap af under palmerne, mens I hører havets brusen og indsnuser duften af saltvand. På dansegulvet er der fest, farver og masser af lys, blomsterranker og paraplydrinks. Aloha!

Hollywood: Divaer og charmører gør deres entre på den røde løber, hvor de indhylles i blitzlys. Restauranten står klar med kandelabre og cocktails i bedste VIP-stil, så drømmene får frit spil. Wauuw! • Western
 • Italian
 • Hawaii
 • Holywood

Send gratis forespørgsel til Trinity Hotel & Konference Center A/S:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Trinity Hotel & Konference Center A/S
[Fjern fra liste]