Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense
Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense
600 800 145
ja kr. 325,00
Claus Bergs Gade 7
5000 Odense C
E-mail: sales.odense@radissonblu.com
Website: www.radissonblu.com/hotel-odense
Telefon nr.: 66147800
Send gratis forespørgsel til Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense:   

Generelt om

Generelt om Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense Generelt om Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, OdenseGenerelt om Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense


Det 4 stjernede Radisson Blu H.C. Andersen Hotel ligger midt i Odenses smukke gamle bydel - kun 100 m fra H.C. Andersens Hus og 5 minutters gang fra banegården. I forbindelse med hotellet tilbyder vi privat parkering. Start dagen med Super Breakfast i Restaurant Hans Christian, hvor frokost og middag også kan nydes i afslappede og hyggelige omgivelser. Vi har et af de bedste køkkener på Fyn. Med basis i dansk/franske traditioner og gode danske råvarer, kan vi tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Vi hjælper gerne med planlægningen af festen og er ofte sparringspartner på hele arrangementet. Vi har proffessionelle samarbejdspartnere og hos os, kan I få hjælp hvad I end måtte ønske. Vores lokaler er er fleksible og kan tilpasses individuelle behov. Det p.t. største lokale kan rumme op til 600 personer og har godt teknisk udstyr. Hos os finder I fine lokaler, der er nemme at udsmykke og sætte firmates eget præg på. Vores bar er et rart og sjovt sted at gøre et stop og få en drink eller et glas champagne efter en lang dag. Slut aftenen af med at prøve lykken i Casino Odense. Fødselsdag, firmafest, bryllup eller jubilæum - vi mestrer alle former for dans, musik og underholdning, så hvis du skal fejre en særlig begivenhed, kan vi hjælpe dig til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse.


Julefrokost hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, OdenseTemafest hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, OdenseTemafest hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense

 

Julefrokost midt i Odense

Igen i år fejrer vi Julen på bedste manér, med dejlige julespecialiteter på buffet, mulighed for fynske specialøl og musik/dans ved DJ. I det hele taget er der lagt op til en festlig aften sammen med kolleger eller gode venner.
 

Er du mere til at afholde jeres julefrokost i eget lokale, er dette naturligvis også muligt, og her kan vi tilbyde lokaler med plads op til 600 personer.

                                       Priser p.p. fra kr. 385 ,- 
                       (Mulighed for tilløb af all-inclusive pakker)

Se vores julefolder her:

https://indd.adobe.com/view/ccea451e-f72b-4aa8-b011-2f6adbd6e916

Send gratis forespørgsel til Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense
[Fjern fra liste]