Hotel Faaborg Fjord
Hotel Faaborg Fjord
Svendborgvej 175
5600 Faaborg
E-mail: konference@hotelfaaborgfjord.dk
Website: www.hotelfaaborgfjord.dk
Telefon nr.: 62611010
Send gratis forespørgsel til Hotel Faaborg Fjord :   

Generelt om

Generelt om Hotel Faaborg Fjord Generelt om Hotel Faaborg Fjord Generelt om Hotel Faaborg Fjord Generelt om Hotel Faaborg Fjord Generelt om


På Hotel Faaborg Fjord danner vores restaurant den perfekte ramme til hyggelige og stemningsfyldte sammenkomster. Med direkte udsigt over den smukke fjord og det sydfynske øhav har restauranten ikke blot en skøn beliggenhed, men også en spændende indretning med masser af lys og luft.

Det fynske spisekammer bugner af lækre, friske råvarer, og hos os er der ikke langt fra jord til bord. Vi går gerne en ekstra mil, for at vores kokke får de bedste lokale råvarer, både når det gælder frugt og grønt samt fisk og kød. Til troværdige og ægte råvarer hører friskbagt brød, som hver dag er at finde på vores indbydende morgenbuffet, til den skønne frokost og senere til de lækre aftenmenuer.

Nyd en à la carte-servering til frokost eller aften, eller hold jeres næste store fest i vores flotte lokaler. Vi skaber gerne de helt rigtige rammer til jeres næste konfirmation, bryllup, sølv- eller guldbryllup, fødselsdag, jubilæum, reception eller måske årets firmasommerfest/julefrokost, så det bliver en indbydende, festlig og ikke mindst uforglemmelig dag.  

Læs mere om vores restaurant og menuer her


Julefrokost hos Hotel Faaborg FjordTemafest hos Hotel Faaborg Fjord Temafest hos Hotel Faaborg Fjord Temafest hos Hotel Faaborg Fjord Temafest hos Hotel Faaborg Fjord

Julefrokosten 2017

Hør nærmere og bestil allerede nu Firmaets Julefrokost på tlf.6261 1010 eller på info@hotelfaaborgfjord.dk


Sommerfest hos Hotel Faaborg Fjord

Temafest hos Hotel Faaborg Fjord Temafest hos Hotel Faaborg Fjord Temafest hos Hotel Faaborg Fjord Temafest hos Hotel Faaborg Fjord Temafest hos Hotel Faaborg Fjord


Skønne rammer til Sommerfesten

Vores restaurant sætter den perfekte scene til hyggelige og stemningsfyldte sammenkomster. Nyd en velkomstdrink på vores store terrasse med udsigt over Faaborg Fjord og fortsæt festen i restauranten, der med sine panoramavinduer ud mod fjorden sikrer masser af lys og luft.

Har I lyst til at få sand mellem tæerne så kan vores overdækkede Beach Bar lede tankerne og stemningen hen til Tom Cruise og filmen Cocktail med kulørte drinks, snacks og kulørte parasoller.

For aftale og nærmere information - Kontakt vores Restaurantchef Lars Løvendahl på restaurant@hotelfaaborgfjord.dk eller på tlf.6261 1010

Send gratis forespørgsel til Hotel Faaborg Fjord :   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Hotel Faaborg Fjord
[Fjern fra liste]