ODEON
ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
E-mail: konference@odeonodense.dk
Website: www.odeonodense.dk
Telefon nr.: 66 14 78 00
Send gratis forespørgsel til ODEON:   

Generelt om

I ODEON er møde- og konferencefaciliteterne mange og kan herunder med sine udbudte faciliteter betegnes som "Det Levende Hus."  

Vi finder lokaler, der passer til førsteklasses møder, små møder, konferencer, firmafester, kongresser eller noget helt tredje. ODEON hjælper dig altid med at finde den rigtige løsning, der passer til din virksomheds behov. 


Mad hos ODEON

Kapacitet hos ODEON Madtype hos ODEONMadtype hos ODEONMadtype hos ODEON


I ODEON har vi to lækre spisesteder:

ODEON Social 

Måltidet skal være godt og lidt bedre, end man ville kunne lave det hjemme – men det skal ikke være for fint. Det skal være frit og varieret, og tage hensyn til miljøet. Råvarerne skal fortrinsvis være dyrket lokalt, og fisk vil være hovedingrediens minimum to dage om ugen. Der er både vegetardage, køddage, fiskedage og søndag er selvfølgelig til junk. Der vil altid blive serveret et fad med grønsager, salat, brød - lidt dyppelse og så selvfølgelig hovedelementet.

Læs mere her: www.odeonodense.dk/cafeos

 

Restaurant Schiøtz

Få en helstøbt oplevelse i ODEON, med en lækker middag i spidsen af ODEON,  Restaurant Schiøtz. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Ønsker I inspiration til en flot vinoplevelse anbefaler vi en snak med vore dygtige tjenere, der er behjælpelige med råd og vejledning. Vi åbner op for alle slags arrangementer, ring blot og hør nærmere på tlf. nr. 66147800. 

Læs mere her: www.odeonodense.dk/restaurant-schiøtz


Julefrokost hos ODEONTemafest hos ODEON

JULEFROKOST I ODEON I 2017

Årets julefrokost 2017 er en hel aften med masser af underholdning, dans og musik.  Vi har plads til både store og mindre virksomheder, afdelinger, foreninger og mange andre. 

 

Aftenens program:

Kl. 18.00: Velkomstdrink i foyeren - Foxy Ladies danser for!

Kl. 18.15: Dørene slår op til Store Sal med fuld musik.

Kl. 18.30: En lækker sildeanretning bliver serveret for alle.

Kl. 19.00: Den store julebuffet står klar med alt, hvad julehjertet kan begære – Og imens vil aftenens underholdning i Store Sal starte.

Kl. 20.00: Juleshow

Kl. 21.00: Aftenens dessert er naturligvis: Ris a la mande med Kirsebærsauce.

Kl. 22.00: Dans og musik resten af aftenen – Selvfølgelig med en stor velassorteret bar

Kl. 01.00: Tak for i aften

Show & Middag 

Kr. 695,- pr. person inkl. moms

Læs mere her: www.odeonodense.dk/jul

Send gratis forespørgsel til ODEON:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

ODEON
[Fjern fra liste]