Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS
Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS
Bjergvej 12
7620 Lemvig
E-mail: steen@rainbow-entertainment.dk
Website: www.rainbow-entertainment.dk
Telefon nr.: +45 9733 9999
Send gratis forespørgsel til Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS:   

Generelt om

Generelt om Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS

VELKOMMEN TIL
RAINBOW-ENTERTAINMENT
CONCERT & TOUR PROMOTION

Vores koncept er at gøre dit arrangement til en succes!

Det vil vi gøre med stor respekt for dit/Jeres ønske. I et godt samarbejde vil vi sammen opnå det maksimale resultat, til alles tilfredshed, og for at opnå dette, er det for os meget vigtig, at vi hurtigt får et møde op at stå, ser hinanden an og får den rigtige fornemmelse af, hvilken vej vi sammen skal gå.

Så hold Jer ikke tilbage og husk, at for den der vil noget andet end det alle andre gør - og dette gælder selvfølgelig også det musikalske indslag, hvor vi er utroligt stærke, - ja så er der kun et at gøre, grib telefonen, vi er der døgnet rundt og ser frem til at høre fra dig/Jer !

Vi står også gerne sammen med vore samarbejdspartnere til rådighed, for hvad gælder leverancer af mange størrelser af scener, alt inden for lyd og lys og ikke mindre, de helt rigtige til at betjene dette, alt sammen til fordel for dig/Jer.

http://rainbow-entertainment.dk/
 


Julefrokost hos Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApSTemafest hos Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApSTemafest hos Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS
Specielle musikalske event:
Har du/I af en eller anden grund, ikke fundet underholdningen til Jeres Julearrangement,
Nytårsarrangement, eller andet event i 2016 – så prøv noget nyt – ”OPERA ON THE ROCKS” følg dette Fantastiske show på: http://rainbow-entertainment.dk/portfolio/opera-on-the-rocks/ har du/I spørgsmål til dette show, eller andet, så hold Jer ikke tilbage!

Sommerfest hos Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS

Temafest hos Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS Til større event i 2016/2017 har vi også fornøjelsen af at præsentere:
Verdens Største: ”ARRIVAL FROM SWEDEN” The music of Abba - http://rainbowentertainment.
dk/portfolio/arrival-from-sweden/ ja - og mange andre ting –
Se og forhør nærmere på: www.rainbow-entertainment.dk

Temafester med Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS

Faciliteter hos Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApSTemafest hos Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS

”ACO BOCINA”

 

Her er der tale om en af verdens allerbedste!

 

“Fra Balkan til Andalusien, fra islam til Grækenland. En musikalsk cruise langs Middelhavet kyster,  efter gamle kurser plottede af sigøjnerne ” (Umberto Savolini Corriere DEL TICINO)

Denne sætning beskriver på en meget tilfredsstillende måde Aco Bocina musik.

 

Aco bruger musikken som et middel til spredning af alle de kulturer, han kender, enten de følger ham fra fødslen eller er kommet til senere.

 

Spiller som duo, trio, kvartet og kvintet.

 

Kommer til Skandinavien i 2016 som duo, som han henrykkede det sydlige Sverige med i 2015

 

http://rainbow-entertainment.dk/portfolio/aco-bocina/Send gratis forespørgsel til Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Rainbow-Entertainment Concert & Tour Promotion ApS
[Fjern fra liste]