Bandholm Hotel
Bandholm Hotel
Bandholm Hotel: Hold fest hos Bandholm Hotel. Forespørg online på dit arrangement hos Bandholm Hotel
120 85 40
kr. 350,00
Havnegade 37
4941 Bandholm
E-mail: info@bandholmhotel.dk
Website: http://bandholmhotel.dk/da/business
Telefon nr.: 54755476
Send gratis forespørgsel til Bandholm Hotel:   

Generelt om

Generelt om Bandholm Hotel Generelt om Bandholm HotelGenerelt om Bandholm HotelGenerelt om Bandholm HotelGenerelt om


Bandholm Hotel – Et dejligt sted at være

Herskabelige Bandholm Hotel, som ligger på nordkysten af Lolland, blev bygget i 1886. Det ligger lige ved siden af Knuthenborg Safaripark og kun 20 minutters kørsel fra Rødby-Puttgarden færgen og fra Lalandia.

Med stranden og havnen som naboer er Bandholm Hotel det perfekte sted for overnatning.

FIRMAETS MØDER OG FESTER
Hvad enten det drejer sig om personalemøde, julefrokost, receptioner, firmafester, den årlige firmaskovtur eller lignende, så er I sikre på et vellykket arrangement, når I vælger Bandholm Hotel.

Vores altid glade personale sørger for højt humør og god betjening. Samtidig er I sikre på at få et veldækket bord med hjemmelavede lækre retter.

Skal det være en personalebrunch eller frokost, ja så står vi også klar.

Festsalen
Festsalen kan rumme op til 150 personer, afhængig af bordopstillingen. Oppyntning, service og betjening sørger vi alt sammen for i samråd med dig, så din fest bliver, lige som du vil have den.

Glasstuen
Efter at hotellets flotte, helt lyse glasstue er blevet udvidet og renoveret, er den med den flotte udsigt blevet et populært festlokale, der kan rumme op til 45 personer.

Pejsestuen
Den smukke pejsestue med de mørke, varme møbler, det lyse gulv og det smukke grønne tapet på væggene er perfekt til at sætte en smuk ramme om dit arrangement. Der er to stuer, som tilsammen kan rumme op til 50 personer.

- og få et godt tilbud på dit arrangement

Vores tjenerteam står klar til at gøre dit arrangement på Bandholm Hotel til en uforglemmelig oplevelse.


Mad hos Bandholm Hotel

Kapacitet hos Bandholm Hotel Madtype hos Bandholm HotelMadtype hos Bandholm HotelMadtype hos Bandholm HotelMadtype hos Bandholm Hotel


Velkommen i vores hyggelige a la carte restaurant. Her serverer vi gode danske retter, børnemenuer og en vifte af dejlige desserter. I sommerhalvåret kan man også sidde udenfor på vores terassecafé og nyde udsigten over have

Julefrokost hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm Hotel

Julefrokost med havudsigt

Velkommen til julefrokost 2016 på Bandholm Hotel. I år er der julefrokost følgende datoer: 25. og 26. november, 2. december, 9. og 10. december. Ring +45 5475 5476 eller benyt kontaktformularen nedenfor for at booke eller forespørge på bestemte datoer

På Bandholm Hotel oplever du ikke kun det i engelsk palæstil ny renoverede look, men kan sammen med venner, familie eller dit firma nyde julens glæder med første parket til vandet. Det mondæne 4 stjernede hotel, som for nylig er kåret til Danmarks 7. mest populære hotel, indbyder med sine 2 restauranter og lounges med pejse, til hygge i særklasse.

Hotellet leverer både mad ud af huset og huser sine berømte julebuffeter. Så der er rig mulighed for at kunne nyde julefrokosten på hotellet. Ydermere kan du hvis julestresset ikke er dig benytte dig af hotellets tilbud om et juleophold 24-26 december samt er der mulighed for nytårsophold.

I nærheden ligger gastronomiske sværvægtere så som Krenkrup Bryggeri, som er kåret til Europas bedste flere gange, Knuthenlund som laver verdens bedste gede- og fåreoste samt Frederiksdal som laver Danmarks bedste vin og har vundet flere internationale priser.

Buffet
Stegte sild, marinerede sild og karrysild
Fiskefilet med grov remoulade
Æg og rejer med mayonnaise og citron
Lun leverpostej med champignon og bacon
Husets frikadeller med surt
Gammeldags sylte med sennep og rødbeder
Røget laks med æggestand og sennepsdressing
Hjemmelavet hønsesalat med stegt champignon og sprød bacon
Mørbradbøffer med bløde løg
Brie og danablue med frugtsalat og nødder
Andesteg med svesker og æbler
Flæskesteg med rødkål
Skinke med grønlangkål
Hvide og brunede kartofler
Ande- og flæskestegssauce
Julesalat med valnødder, appelsin og æblevinaigrette
Tre slags brød, kiks, smør og fedt
Ris a la mande med kirsebærsauce
Småkager, konfekt og brændte mandler
Kaffe/The

* Prisen er eksl. drikkevarer

Drikkevare-pakker:

Basic
Fri øl, vand, vin og snaps under middagen (fra kl. 18.00-22.00)
Kr. 240,-/person

All night
Fri øl, vand, vin og snaps under middagen (fra kl. 18.00-01.00)
Kr. 390,-/person

All night inclusive
Fri øl, vand, vin og snaps under middagen samt 3 cocktails når baren åbner (fra kl. 18.00-01.00)
Kr. 450,-/person


Sommerfest hos Bandholm Hotel

Temafest hos Bandholm Hotel Temafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm Hotel


FIRMAETS MØDER OG FESTER

Hvad enten det drejer sig om personalemøde, julefrokost, receptioner, firmafester, den årlige firmaskovtur eller lignende, så er I sikre på et vellykket arrangement, når I vælger Bandholm Hotel.

Vores altid glade personale sørger for højt humør og god betjening. Samtidig er I sikre på at få et veldækket bord med hjemmelavede lækre retter.

Skal det være en personalebrunch eller frokost, ja så står vi også klar.

Vi er altid parat til at tage dit opkald | 5475 5476


Temafester med Bandholm Hotel

Faciliteter hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm HotelTemafest hos Bandholm Hotel

Tre-retters fest
Med det klassiske tre-retters arrangement er man sikker på en vellykket fest. Det erfarne team på Bandholm Hotel, står klar til at give jer en uforglemmelig oplevelse. Vi ved, hvor vigtigt det er med både god betjening, lækker mad og et program, der er godt tilrettelagt. Vi har sammensat tre forskellige festpakker, så de passer til enhver pengepung. Skulle du ønske at ændre noget på menuen, finder vi en løsning.

Wedding Planner
På Bandholm Hotel stiller vi al vores erfaring til rådighed med planlægningen af brylluppet fra start til slut, så festen bliver, som I har drømt om. Hvad enten vi taler menu, borddækning, blomstervalg, opsætning af brudens hår til bryllupskage, ja så er vi klar med vejledning og hjælp. Der er ikke længere faste regler for, hvordan man skal holde sin bryllupsfest, så vi er behjælpelige, hvad enten I ønsker det klassiske tre-retters arrangement, buffetfesten eller noget helt nyt. Kontakt os og få et godt tilbud på en skræddersyet bryllupsfest.Send gratis forespørgsel til Bandholm Hotel:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Bandholm Hotel
[Fjern fra liste]