Marienlyst Strandhotel
Marienlyst Strandhotel
Strand- & Badehotel Marienlyst: Hold fest hos Strand- & Badehotel Marienlyst. Forespørg online på dit arrangement hos Strand- & Badehotel Marienlyst
1200 404 225
ja kr. 425,00 kr. 910,00
Nordre Strandvej 2
3000 Helsingør
E-mail: booking@marienlyst.dk
Website: www.marienlyst.dk
Telefon nr.: 49214000
Send gratis forespørgsel til Marienlyst Strandhotel :   

Generelt om

Generelt om Marienlyst Strandhotel

Kvalitet og eksklusivitet som fællesnævner
Strand- & Badehotel Marienlyst byder på historisk festlige rammer direkte til Øresund. Her er der udsigt, plads til hygge, fest og masser af stemning. Desuden er der med stor passion kælet for alle detaljer, og vi er stolte af vores status som stand-alone hotel, som giver en helt egen atmosfære med dig som gæst i fokus.

Kombinér eventuelt din fest med et af vores arrangementer, som spænder vidt lige fra intimkoncerter med kendte kunstnere, Sankt Hans med middag, grill og koncert, til julekoncerter med klassisk julebuffet med de allerbedste danske og økologiske råvarer.

 Besøg marienlyst.dk og tjek vores arrangementskalender. Vi glæder os til at feste med dig.


Mad hos Marienlyst Strandhotel

Kapacitet hos Marienlyst Strandhotel

Brasserie 1861

Brasserie 1861 er beliggende i Utzons glaspavilloner direkte til Øresund, og har Danmark smukkeste havudsigt og et ambitiøst, visionært økologisk køkken med nordisk inrpiration.

Navnet Brasserie 1861 refererer til hotellets grundlæggelsesår, fordi Brasserie 1861 bygger på et historisk fundament tilsat moderne økologi, internationale delikatesser, erfarent Michelin-talent, ung inspiration og fornuftige priser.

Læs mere og book bord på www.brasserie1862.dk.


Julefrokost hos Marienlyst Strandhotel



Temafest hos Marienlyst Strandhotel

JULEFROKOST 2016

Der bliver gang i den, når vi skyder vores første store traditionsrige julefrokost i gang allerede den 11. november med Peter A. G. Nielsen.

I november og december slår vi atter dørene op til julefrokoster med koncerter efterfulgt af et brag af en fest. Inden koncerterne byder vi på den store klassiske julebuffet med alle de bedste danske og økologiske julegodter.

Inviter dine medarbejdere/kolleger på en ganske særlig julefrokost med underholdning i særklasse af kendte danske topmusikere.

Se mere om julefrokost-arrangementerne her


Sommerfest hos Marienlyst Strandhotel

Temafest hos Marienlyst Strandhotel

Hen over hele året byder Strand- & Badehotel Marienlyst på en lang række dinnerkoncerter med navne som blandt andet Barbara Moleko, Lis Sørensen, Outlandish, Rasmus Nøhr, Medina og Burhan G. Dinnerkoncerterne løber af stablen i vores smukke banquetlokaler med den skønneste udsigt over Øresund til den svenske kystlinje. 

Start jeres arrangement med en velkomstdrink i baren eller på terrassen direkte til Øresund, inden den udsøgte 3-retters dinner. Efter middagen er der dinnerkoncert med aftenens koncertnavn og herefter natfest med dj til den lyse morgen. Priser fra kr. 495,- pr. person inkl. 3-retters menu, dinnerkoncert og natfest.

Vi sammensætter naturligvis også meget gerne jeres helt egen fest i separat banquetlokale.

Klik her for at se koncertprogrammet for 2015 eller kontakt bookingafdelingen på booking@marienlyst.dk eller tlf. 4921 4000.

Vi glæder os til at byde velkommen.


Temafester med Marienlyst Strandhotel

Faciliteter hos Marienlyst Strandhotel Temafest hos Marienlyst Strandhotel

Fest på Kronborg Slot

Reception eller middag
Kronborg har nu åbnet dørene og givet os mulighed for at tilbyde dig at leje disse unikke rammer - også uden for slottets åbningstid. Alle udlejninger omfatter en speciel guided tour. Her er der mulighed for at få en rundvisning på slottet, se ellers aflukkede tårne eller gå på opdagelse i de gruopvækkende kasematter - mulighederne er mange.

Frederik II’s Vinkælder
Max. antal: 225
Frederik II, der var konge fra 1559 til 1588, og som opførte Kronborg, finansierede det omfattende arbejde ved hjælp af de indtægter, han fik fra sundtolden. Ofte købte kan lasten fra de passerende skibe, når der var god vin ombord, og fik på denne måde Europas fineste vinsamling i sin kælder på Kronborg. Desværre var kongen så glad for den gode vin, at han, iflg. præstens ligprædiken, drak sig ihjel.

Erik af Pommerens Kammer
Max. antal: 80
Erik af Pommerens Kammer hører til blandt Kronborgs ældste rum. Hans karriere som konge var ikke strålende. De første mange år regerede hans adoptivmor (Dronning Margrethe I) for ham, og de sidste år af hans liv skiftede han karriere og ernærede sig som sørøver.

Dansesalen og flagbastionen
Der kan endvidere arrangeres velkomstdrink på flagbastionen eller receptioner i Dansesalen.



  • Julefrokost
  • Nytårsgalla
  • Dinnerkoncerter

Send gratis forespørgsel til Marienlyst Strandhotel :   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Marienlyst Strandhotel
[Fjern fra liste]