VINGSTED hotel & konferencecenter

Julefrokost i smukke omgivelser den 5.-6. december.


All inclusive med live Band fra kr. 895,- pr. kuvert.


Se mere:

Ring på 7586 5533 og hør nærmere eller send en mial på info@vingsted.dk


 

VISIT CARLSBERG

Visit Carlsberg byder på en oplevelse ud over det sædvanlige, uanset om det drejer sig om en julefrokost eller privat fest, en mindre workshop eller et større seminar. Mulighederne er utallige – prøv f.eks. en ølsmagning i de gamle ølkældre, tag på guidet rundvisning eller nyd arkitekturen på tur rundt i hestevogn. Vi sørger også gerne for musikken hvad enten i har lyst til DJ eller band. Vi har plads fra 10-450 siddende gæster.


Ring på 33 27 10 20 eller send en mail på booking@carlsberg.dk og få en snak om jeres behov.


Bud på julefrokostpakke:


- Unikke lokaler omgivet af danske kunstskatte og bryggeri
- Øl, cider og velkomstsnacks
- Klassisk julebuffet
- Udvalg af Jacobsen og Carlsberg øl, cider og vand under hele arrangementet


775 kr. inkl. moms/gæst

Midgaard Event
Julefrokost i dine egne lokaler eller på skønne lokationer De mest populære temaer - Middag med mord - James Bond Undercover - Casino Events - Gangster fest
Sonnerupgaard Gods Kursuscenter

Inviter personalet til jul i den gamle lade på Sonnerupgaard Gods

Vi har julepyntet den gamle lade fra 1877, hvor vi også har et stort, flot juletræ.


Arrangementet kan skræddersys, så det passer til jeres traditioner og behov – et arrangement kan se således ud:

Ved ankomst kører familien en tur med hestevogn til granplantagen, hvor man selv vælger og fælder sit eget juletræ. Så går turen tilbage til den gamle lade, hvor der er lune æbleskiver, kakao til børnene og gløgg til de voksne. Julemanden kommer og der danses om juletræet, han vil uddele julegaver og godteposer til børnene. Senere kommer der også en tryllekunstner. Eftermiddagen sluttes af med en pølse og brød.

Se mere info om Sonnerupgaards julearrangement her

Buddha Lounge

Hold årets sjoveste julefest – i intime rammer og i selskab med de skøre tjenere & Los Problemos


Der er ikke noget som et godt grin sammen med gode venner og kolleger, især når det foregår i magiske og intime rammer. Cirkusbygningen byder traditionen tro indenfor til Årets Sjoveste Julefest, og som altid foregår det i de gamle stalde, Buddha Lounge. Dette stemningsfulde lokale er pyntet op til julens festligheder, og ingen andre steder i byen finder du en mere intim stemning eller varmere atmosfære. Vi advarer dog på forhånd: Det er ikke et show for sarte sjæle, men derimod en julefest for alle, der elsker højt tempo, gakkede oplevelser og fyrige kommentarer, der kalder på de helt store latterbrøl.


Pris: 1.199 kr. per person


Prisen er inkl. garderobe, velkomstdrink, 4-retters julemenu, fri øl/vin/vand fra kl. 19.00-22.45, kaffe og natklub i Cirkussalen.


Læs mere om Årets Sjoveste Julefest

PARK13 - Danmarks Japanske Have
KLASSISK JULEBUFFÉT

- To slags sild med hele molevitten
- Koldrøget laks (fra egen rygeovn) med sprød grønt
- Grønlandske rejer med æg og mayonnaise
- Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
- Lun leverpostej med ristede svampe
- Æbleflæsk
- Medister med grønlangkål
- Lun krydderskinke med urter
- Flæskesteg med rødkål
- Andelår med svesker
- To danske oste med hvad dertil hører
- Risalamande med kirsebærsovs
- Hjemmebagt, koldhævet brød med smør

695,- for menu inkl. øl, vand og gode vine ad libitum i 5 timer


UTRADITIONEL 4-RETTERS JULEMENU

- Japansk pude med skaldyr, urter og safransky
- Hummerbisque med urter
- Oksemørbrad med rødbeder, svampe, æbler og trøffelsauce
- Lakrids-pannacotta med appelsinsorbet og anissyltede kumquats
- Velkomstdrink
- Kaffe/Te

845,- for menu inkl. øl, vand og gode vine ad libitum i 7 timer
Admiral Gjeddes Gaard

Jeres julefrokost/fest/reception kan holdes midt i København - i private omgivelser - hvis I er max. 60 personer til siddende middag op til 200 til reception. Admiral Gjeddes Gaard har i flere hundrede år dannet rammen for diverse selskabligheder - og vi har altid kun et selskab af gangen. Vi er stolte af vores smukke hyggelige gamle gård og engageret personale. Sne kan vi ikke love men masser af julestemning. Vi skræddersyer et tilbud, der passer til netop jeres ønsker og behov (mad og drikke findes jo i mange varianter). Kontakt indehaver Jeanne Grønbæk tlf. 70221087 eller admiral@gjeddegaard.dk og få et tilbud. www.admiralgjeddesgaard.dk

HUSET
Hold din firmajulefrokost 2014 hos Byggecentrum
Hos Byggecentrum Kursuscenter går jeres ønsker i opfyldelse, så I får en skræddersyet julefrokost, der bliver husket i mange år.

Vi har lokaler i enhver størrelse, restaurant, café og 70 værelser, hvis I ønsker at overnatte - alt sammen lige ved Hindsgavl Naturpark. Så ring til os på 70 12 36 00 og hør mere.

Se vores bud på årets julefrokost og særpriser for overnatning
>>
Konventum konferencecenter

GOURMET JULEBUFFET på Konventum i Helsingør.


Hyggelige traditioner, hjemmelavede lækkerier og specialiteter, musik og dans.


Vil du opleve den velkendte julefrokostbuffet, vores hyggelige stemning og rare omgivelser, er det tid til bestilling nu.  • Fredag den 28. november
  • Lørdag den 29. november
  • Fredag den 6. december
  • Lørdag den 7. december
  • Fredag den 12. december
  • Lørdag den 13. december

Kl.18.30 bydes på Velkomstdrink. Herefter den store traditionsrige danske julebuffet inkl. én sneøl/vand. Musik og dans frem til kl. 01.00. Baren lukker kl. 01.30 og festen slutter kl. 02.00. Privat natbus fra Konventum til Helsingør Station


Pris 525 pr. person.
Der er mulighed for at overnatte på Konventum for 450 kr. pr. person i forbindelse med et julefrokost arrangement. Se mere på www.konventum.dk

Ledreborg Slot

Det usædvanlige - tak! Det er menuen på Ledreborg Slot!

Giv dine medarbejdere en oplevelse, de aldrig glemmer -  i stedet for den traditionelle julefrokost.

Det er slet ikke så dyrt, som du tror, at vælge det helt udsædvanlige!

På Ledreborg Slot er vi eksperter i at skræddersy arrangementer helt efter kundernes ønske. Vi er et lille familieslot, som byder dig, dine kunder og dine medarbejdere indenfor i vore historiske rammer - og vi kommer gerne med forslag til krydre dagen med aktiviteter og kullinariske fristelser.

Rammerne indbyder til den helt rigtige slotsstemning med store kandelabere, fakler, smuk opdækning og eventyrlig menu. Men vi kan også meget andet:


Vi kan omdanne den gamle Slotslade og Slotspladsen til et juleunivers, hvor det store juletræ pryder Slotspladsen med bålsteder, konfektværksted, mosværksted og de levende nisser byder på gløgg/æbelskiver, lækre gryderetter og suppe. Børnene kan stå på skøjter eller slæde, de kan ride på ponyer og de lidst større udfordres af aktiviteter som rapelling el.lign. Se det er en event dine kunder/medarbejdere sent vil glemme. -vi kan modtage op til 2.000 gæster - men færre er også velkomne til "Jul på Slottet".

Vi arrangerer mange temafester af sjoveste slags - hvad vil dine medarbejdere fx sige til at tage en tur til Cowboyland, spise af bliktallerkener, konkurrerer i lassokast - ride på rodeotyren eller lære at danse squaredance? Det kan også være, at de vælger at kaste sig ud i en ægte beerfestival med dertilhørende tyrolermusik og bægerklang.

En tur til det skotske højland, kan vi også byde på med sækkepipere, whiskysmagning og skotske højlands danse. Mad og drikke er naturligvis altid i tråd med temaet.

Få et uforpligtende tilbud på: info@ledreborgslot.dk læs mere: www.ledreborgslot.dk

Severin

Hos os sikrer du firmaet den bedste julefrokost, hvis du lægger vægt på stemningen, beliggenheden og råvarerne:
“Vi sætter en ære i at alle retter tilberedes på en traditionel og velsmagende måde- så du husker smagen af den Severinske jul - LÆNGE!”


Julefrokost med natmad, musik (Jukebox) og dans                   Kr. 399,- pr. person.


Fri bar med øl, vin og vand i tidsrummet kl. 18.00 – 01.00        Kr. 350,- pr. person.


Julefrokost med natmad ( hotdogs), overnatning                      Kr. 599,- pr. person i 2-sengsværelse og stort morgen ta'selv bord                                   


Enkeltværelsestillæg kr. 100,- pr. person

Hotel Frederik d.II ****

GRATIS OVERNATNING - Den Klassiske Julefrokost
28 + 29. november, 5.+ 6.+ 12. og 13. december Kl. 18.30

Pris Pr. person kr. 350,00 inkl. musik til kl. 01.00
2 pers. BOR GRATIS i dobbeltværelse, dog obligatorisk morgenmad kr. 195,00 pr. person

Strand- & Badehotel Marienlyst

Oplev vores helt nye pallette af festlige og underholdende julefrokoster.


I november og december åbner vi dørene til intime julekoncerter med Dodo and the Dodos, Moonjam, Christopher, Gustafsson & Friends, Danseorkestret samt Rugsted & Kreutzfeldt - efterfulgt af et brag af en fest.


Inden koncerterne byder vi på den store klassiske julebuffet med alle de bedste danske og økologiske julegodter.

Se koncertprogrammet på www.marienlyst.dk eller kontakt os på booking@marienlyst.dk / 4921 4000.

Nordatlantens Brygge
I det historiske pakhus Nordatlantens Brygge på Christianshavn byder jer velkommen til både middag og fest. Vi hjælper med at arrangere og afvikle julefrokoster, sommerfester, receptioner fødselsdage eller middage – uanset anledningen vil I få et mindeværdig arrangement. Fra de charmerende festlokaler på 5. sal er der en storslået udsigt over Københavns havn, tage og tårne. Ankom evt. til det gamle pakhus ad søvejen eller kombiner festen med en rundvisningen i Nordatlantens Brygge kunstudstillinger.
Hotel Vinhuset
Klassisk Julefrokost i nostalgiske rammer på Hotel Vinhuset - med GRATIS OVERNATNING* Klassisk Julefrokost Klassisk julebuffet Kaffe/the Pris pr. person kr. 378,00 All inklusive julefrokost Klassisk julebuffet med øl/vand/vin under middagen Kaffe/the Fri bar med øl/vand/vin til kl. 01.00 Pris pr. person kr. 865,00 Pris pr. person inkl. velkomstdrink og 1 avec kr. 895,00 *GRATIS OVERNATNING - Ved julefrokost tilbydes gratis overnatning i enkelt-/og dobbeltværelser. Dog skal der betales for obligatorisk morgenmad a kr. 195,00 pr. person (mellem kl. 08.00 - 10.30).
Schæffergården

Lækker klassisk julefrokost på Schæffergården


Vi tilbyder julebuffet med et hav af klassisk, lækker og hjemmelavet julemad i de skønneste rammer. I har mulighed for at få jeres helt eget festlokale (min. 30 personer). 395 kr. per person.


Ring og hør mere på 3977 2800

Zoologisk have

Årets Julefrokost


Julefrokost i Zoo er julefrokost i stemningsfulde omgivelser, med smagfulde kulinariske indslag og en beliggenhed, der gør det nemt at komme både til og fra festen med bus lige til døren.


Ønsker I at starte festen med lidt ekstra indhold, er der rig mulighed for dette, i form af en spændende rundvisning, et tankevækkende foredrag eller andre af vores unikke tilbud.


Kontakt os for en snak om, hvordan julefrokost i Zoo kan tilpasses jeres ønsker.

Wallmans Cirkusbygningen

Årets julefest i Wallmans


Julen begynder hos Wallmans, og oplevelsen begynder i indgangen. Udenfor bliver I budt velkommen af vores 3 mandlige sangere, og inden i foyeren er der underholdning omkring pianoet, mens I afleverer overtøjet og får en velkomstdrink.


Nyd udsøgt 4-retters julemiddag, mens I bliver underholdt fra alle ender og kanter af salen med både sang, dans, komik og himmelsvævende cirkusartisteri.


Op til 1000 gæster, 7 plateauer, 1225 m2, 18 meter til loftet – og alligevel helt intime og nære rammer for dig og dit selskab med rig mulighed for hyggesnak og samvær.


Efter artisternes store finale eksploderer festen på Københavns største dansegulv i Wallmans natklub!  Vores DJ holder gang i festen med al den bedste dansemusik fra 80′erne og 90′erne.


Kontakt vores Wallmans Customer Care på 33 16 37 00 eller wecare@wallmans.com og Læs mere her

Sørup Herregaard

Julebal på charmerende herregård med afslappet atmosfære.

Julebord med musik og dans alle fredage og lørdage:

Fra fredag 14. november til og med lørdag den 13. december

Kr. 455,- (Inkl. natmad)

Ønsker I eget lokale er prisen den samme dog er der ikke musik med i prisen.

Kurhotel Skodsborg

Traditionel dansk julebuffet Vi holder traditionerne i hævd på Kurhotel Skodsborg og serverer en klassisk dansk julefrokost op til jul. Som altid har vi en klar holdning til den mad, vi serverer: Råvarerne er i højsædet, vi udvælger vores leverandører med omhu, og vi laver julespecialiteterne fra bunden. Du kan nyde vores traditionelle danske julebuffet fra mandag den 25. november 2013 til og med anden juledag (juleaften dog undtaget). Traditionel julebuffet i vores restaurant •3 slags fede, gammeldags modnede julesild med dild, løg, kapers og krydderfedt •Laks, røget på bøgesmuld i vores egen rygeovn, serveret med creme af rygeost •Vores egen gravad laks med porter, serveret med rævesovs •Salat af høns fra Hopballe med sprød bacon •Æg med rejer og hjemmerørt mayonnaise •Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet pickles •Helstegte landænder med hjemmesyltet rødkål •Lun kalveleverpostej med surt og godt •Rosastegt filet af kalvetyksteg fra Grambogård med ovnbagte rodfrugter •Sprødstegt ribbensteg fra Grambogård med hjemmesyltet rødkål •Udvalg af salater og grøntsagstærter •Udvalg af danske håndværksoste med syltede nødder og honning •Risalamande med hjemmelavet kirsebærsovs •Nordisk julekage •Frisk økologisk frugt Traditionel dansk julebuffet i december Vi serverer den traditionelle danske julebuffet mandag-fredag kl. 12.00 - 14.30 den 25. november - 23. december PRIS kr. 325,- pr. person OBS! Vi serverer også julebuffet kl. 12.00-15.00 i juledagene den 25.-26. december PRIS kr. 365,- pr. person Julebrunch på lørdage og søndage
Lørdage og søndage kl. 11.00 - 14.30 serverer vi vores store julebrunch til kr. 245,- pr. person. Julebrunchen er en klassisk brunch med ekstra juledelikatesser: 3 slags sild, ribbensteg, nordisk julekage og risalamande med hjemmelavet kirsebærsovs. OBS! Vi serverer også julebuffet kl. 12.00-15.00 i juledagene den 25.-26. december PRIS kr. 365,- pr. person Hold julefrokost i eget selskabslokale I kan naturligvis også holde julefesten/julefrokosten i jeres eget selskabslokale (minimum 25 personer). Selskaber i eget lokale kl. 18.00-24.00 (6 timer) Julebuffet i eget lokale kr. 495,- (i Orangeriet ved Café Skodsborg) 3 retter eller julebuffet i separat lokale, inkluderet velkomstdrink og kaffe - kr. 600,- pr. person. Det er muligt at forlænge festen mod en merpris. Selskaber i eget lokale kl. 18.00-02.00 (8 timer) •3 retter eller julebuffet i separat lokale, inkluderet velkomstdrink, husets vin og kaffe samt bar med fadøl, husets vin og vand - kr. 2.00,- pr. person •Det er muligt at forlænge festen mod en merpris.

Bernstorff Slot

Hold din julefrokost på Bernstorff Slot


Bernstorff Slot i Gentofte byder på flere muligheder for julefrokost.


Slottets egne kokke forkæler med lækre juleretter, som både vil være de traditionelle, og små overraskelser, som man ikke helt havde ventet. Frem for alt – er alt tilberedt helt fra bunden, og det kan smages!
Julefrokost for virksomheder kan afholdes i vores smukke selskabslokaler og de kan strikkes sammen helt som I har tænkt jer.


I Slotskælderen, har vi hver aften en fast 3 retter menu og der kan bestilles til max. 25 prs.
 

Vikingbus A/S

Husk at bestille transport til og fra julefrokosten, så er chaufføren altid ædru J

Vi har busser i hele Danmark, så du behøver kun én kontakt, når du skal bruge transport i for eksempel København, Aarhus eller Odense.

Opgiv koden BUSJUL2012 og få 10% rabat på din julefrokostkørsel. Gælder kun i november og december og kan ikke kombineres med andre rabatter og prisaftaler.

Ring på tlf. nr. 3266 0000 eller send en mail til info@vikingbus.com

P.S. I København kan du også bestille en lidt anderledes transport til dine gæster. Prøv vores Open Top Bus. (her kan vi desværre ikke tilbyde 10% rabat)

Se mere på www.stromma.dk

Kobæk Strand Konferencecenter

JULEFROKOST VED KANTEN AF STOREBÆLT
Vi begynder kl. 18 med julens fristelser fra vores lækre buffét, hvor vi serverer de klassiske, danske juleretter: Sild i forskellige varianter, gravad laks, fiskefilét, tarteletter med høns i asparges, hjemmelavet sylte, ribbensteg med sprød svær og surt, sprødstegt andesteg med rødkål, lun leverpostej med tilbehør, hjemmelavede finker, medisterpølse og glaseret skinke med grønlangkål. Ostebord og Ris a la Mande med kirsebærsovs.
Efter maden serveres kaffe og the.

Vores DJ spiller op fra kl. 20:30 til 01:00, og der kan danses til nogle af de bedste hits fra 80'erne og til nu.

Pris pr. person kun kr. 369,- inkl. moms.


Lad bilen stå og overnat for kun kr. 289,-pr. person i delt dobbeltværelse og kr. 489,- for enkeltværelse, inkl. vores store morgenbuffét. (Ved minimum 25 overnattende).
Tilbuddet er gældende fredage og lørdage i ugerne 48, 49 og 50.
Læs mere her

DGI-byen

DGI-byen og Øksnehallen har helt unikke faciliteter til julefrokosten. Ønsker I atmosfære og stemning er Bygning 55, Spisehuset og Øksnehallen smukke historiske lokaler med plads til en storslået fest. Måske er I mere til en eksklusiv julefrokost i Vandkulturhuset hvor stearinlysene spejler sig i det blanke vand. Ellers hvad med en temafest med indledende event-aktiviteter i én af vores haller udsmykket lige efter jeres ønsker?

Ring med jeres ønsker på T/ 3329 8112


 

DFDS Seaways

JULEFROKOST TIL SØS - p.p. FRA 997,-


Lad årets firma julefrokost blive en overraskelse - Inviter kollegerne på JulefrokostCruise og få en fantastisk julefest i smukke maritime rammer. Oslobåden sejler hver dag kl. 16.30.

Se smilet brede sig på alles læber, når du inviterer til julefrokost og julehygge i stemningsfulde maritime rammer om bord på Oslobåden.


Overdådig julebuffet


Sejl fra København kl. 16.30 på dag 1 og bliv indkvarteret i Seaways Class kahytter. I får den samme kahyt både på udturen og hjemturen. Under aftenen serveres den store julebuffet med kolde og varme retter og traditionelle og moderne juleretter samt øl/vand/vin ad libitum. Aftenens juleunderholdningsprogram byder på:


• Liveband og danseglade rytmer i Columbus NightClub
• Livemusik i Navigator Pianobar
• Roulette og Black Jack i Compass Casino (Pearl Seaways)
• Musik og dans i Diskotek Heaven 11 (Crown Seaways)
• Vin- og ølsmagninger i Red & White Winebar
• Champagnesmagning i Champagnebaren


Mulighederne er mange


Inden ankomsten til Oslo på dag 2 kl. 09.45, nyder I den store morgenbuffet i Restaurant 7 Seas. Under det 7 timer lange besøg i Oslo har I fantastiske muligheder hvad enten I ønsker at blive beriget kulturelt under sightseeings, lave teambuildings, stå på ski eller prøve Norges længste kælkebakke på 2,5 km. Mulighederne er mange, og vi kan sammen skræddersy jeres arrangement i Oslo.
Tilbage på skibet venter en dejlig 3-retters selskabsmenu inkl. vinmenu, 1 glas dessertvin og kaffe avec.

Tilbage i København


På dag 3 næste morgen ankommer skibet til København kl. 09.45 efter et veloverstået JulefrokostCruise.

I kan også vælge et JuleCruise men med kortere varighed. Sejl på JulefrokostCruise og flyv hjem fra Oslo den efterfølgende dag.


JulefrokostCruise inkl. drikkevarer og underholdning sejl/flyv fra kun kr. 997,- p.p. v/ min. 8 person

JulefrokostCruise t/r inkl. drikkevarer og underholdning fra kun kr. 1.599,- p.p. v/ min. 8 personer

JulefrokostCruise tilbydes i november og december 2014 og januar 2015.

Bestil JulefrokostCruise på tlf. 33 42 30 05

Nordsjællands KonferenceCenter

Julefrokost 2014

Vi tilbyder JULEFROKOST i unikke, smukke omgivelser, hvor vi dækker op i den imponerende marmorbelagte hall med levende ficustræer med julelys og oplyst springvand.
I kan se frem til en festlig og fornøjelig aften med en lækker julefrokost, scene til underholdning/band/DJ, og muligheden for en ”swing om”  på det store dansegulv. Dans og fest sammen med gode kollegaer til det sprudlende liveband.

Vi arrangerer gerne bustransport for jer samt shuttlebus til Allerød station, således at I alle kommer sikkert hjem.

Vi tilbyder både lukket arrangement op til 1100 personer og åbent julearrangement for små og større selskaber.

Priseksempel for et 7 timers arrangement med mad og øl, vin, vand og kaffe ad libitum samt shuttlebus til Allerød station er kr. 695,00 incl. moms. Vi laver arrangementer helt ned til kr. 375,00 og opefter afhængig af indhold.

RING for tilbud til dit behov/budget 4813 0240.

Gl. Skovridergaard

Jul på Gl. Skovridergaard 2014


Gl. Skovridergaard er med sin beliggenhed indbegrebet af julestemning.


Ankomst og indkvartering – en tur i skoven eller julespil i stuen
----
Stor julebuffet med hjemmelavede lækkerier inkl. øl og snaps
eller
3-retters lækker julemenu inkl. huset vine
----
Kaffe med julegodter
3 timers fri bar med fadøl, diverse vand og husets vine
----
En god nats søvn i dejligt værelse med udsigt til parken
----
Gl.. Skovridergaards berømte morgenbuffet med friskpresset juice                                       


fra 40 – 200 personer - inkl. fri afbenyttelse af Gl. Skovridergaards faciliteter og fri parkering


Pris: pr. person i delt dobbeltværelse 1.495 kr. - Tillæg for enkeltværelse.


                    


Se mere på www.glskov.dk eller ring på 8722 5500